Nuffnang

Wednesday, November 16, 2011

MY KIDS AND TUPPERWARE CONTEST~ FREE GIVE AWAY!!

Salam n Hi! ^_^
Tupprware Creative Design akan memberikan give away sempena harijadi my beloved Idlan Hafiy yang akan menyambut harijadinya yang ke-5 pada 17 November ini. Give away kali ni simple dan terbuka untuk sumer... Syarat2nya senang aje kalau nak dapatkan give away kali ni :) Ops! Lupa lak, sbelum bagitau syarat2 nak dapatkan give away, saya tunjuk dulu hadiah yang bakal korang dapat... Tadaaaaa

Commellll kan!!  Ada 4 warna semuanya dan anda bakal memenangi keempat2 nya jika anda menang! hihihi.... Apa syarat2 nak menang contest ni?

1- Buat satu entry yang bertajuk : MY KIDS AND TUPPERWARE
2- Letakkan banner blog TUPPERWARE CREATIVE DESIGN dan juga alamat blog ni iaitu http://tupperwarefactory.blogspot.com. Banner bleh amik kat sini:
3- Letakkan gambar anak/ adik atau si kecil comel yang paling kreatif bersama produk Tupperware Brands.  Gaya kreatif bukan edit kreatif tau!  Cth  gambar si kecil dengan tupprware lebih kurang macam ni. Ni gambar masa hafiy dgn hurin buat2 sibuk masa ibu bz packing barang customers. ( Ni aje gambar yg ada sebab laptop i kena virussss...hhuhuh).. Sorry lah kalau tak kretip ye... hahahah

4- Last sekali, berikan link bagi entry korang sumer tu pada ruangan komen entry give away ni ok!
5- tarikh contest bermula pada 13/11/11 hingga 30/11/11. Kami akan memaparkan semua gambar yang join contest ni untuk tatapan semua tetapi pemenang akan ditentukan secara muktamad oleh kami :)

Bye.... tak sabar tengok gambar korang sumer :) 


9 comments:

  1. saya join..:)

    http://iwishiwillwin.blogspot.com/2011/11/my-kids-and-tupperware.html

    ReplyDelete
  2. nak join gak erk...hhihiii..

    http://diari-tulipcun.blogspot.com/2011/11/my-kids-and-tupperware.html

    ReplyDelete
  3. Salam Saya Join

    http://girlperak.blogspot.com/2011/11/my-kids-and-tupperware.html

    ReplyDelete
  4. salam..
    kakpinat pun nak join gakkk...
    http://pinatbate-alwan.blogspot.com/2011/11/my-kids-and-tupperware.html

    ReplyDelete
  5. Hi laling.

    I pun nak join gak la.
    http://anferrari.blogspot.com/2011/11/my-kids-and-tupperware.html

    ReplyDelete
  6. Salam...

    zaikulim pun mau join jugak...tengah giler barangan TUPPERWARE sekrg nie....
    join last minute jadi pic pun entah lah kretif ke tak...he..he..hee
    Apupun join tgk masterchef junior dgn Tupperware

    ni linknyer:

    http://zaiikulim.blogspot.com/2011/11/my-kids-and-tupperware.html

    thanks...

    ReplyDelete
  7. salam ciku nun,
    saya pun dh join gak

    ini link entry saya

    http://lilo80.blogspot.com/2011/11/my-kids-and-tupperware.html

    ReplyDelete
  8. svp, vous parlez quelle langue

    ReplyDelete
  9. salam..zai ader buat giveaway kat blog kalau sudi nak sponsor hadiah dialukan hadiah murah2 pon ok jer nie
    kalau berminat ler kalau tak abaikan msg nie..thanks...
    linknyer:
    http://zaiikulim.blogspot.com/2011/12/birthday-giveaway.html

    ReplyDelete