Nuffnang

Wednesday, June 13, 2012

TUPPERWARE OVERSEA JUNE II- POLKA DOT PITCHER

Salam n Hi!,
Ekceli baru je lepas update,kan? tapi sebab sangat teruja barang tupperware yang cantik sangat ni sampai.. memang tak dapat tahan nak upload n share gambar untuk tontonan kawan-kawan :)

Stok ni limited sangat-sangat. Warna2nya terutama nya jug tu memang tak jemu untuk dilihat2... sebenarnya warna asal lebih terang berbanding gambar. Ni sebab flash terus jadi silau... huhuuhu.Jug ni pun ada button untuk seal kesejukan atau kepanasan air (maaf kalau bahasa teruk sb ni dah malam2 takde idea nak tulis..heheheh). So memang sesuai sangat untuk jamuan atau hidangan keluarga atau sahabat handai. Walaupun korang bersembang lama, still maintain suhu air dalam tu :) sangat kedap!

Untuk yang berminat, sila e-mail ke tupperware_b@yahoo.com atau whatsapp/msg 017-4034950.  Booking tanpa deposit hanya setakat 3 hari sahaja! selepas 3 hari, barang akan dijual kepada next person yang berminat nak beli....Terima kasih :)

 POLKADOT SET PASTELS PITCHER 
JUG- 2.25L
TUMBLERS- 11oz

PRICE: RM220.00

~sekiranya berminat tapi nak buat payment hujung bulan, deposit 50% diperlukan.. terima kasih.. :)


No comments:

Post a Comment

Post a Comment