Nuffnang

Wednesday, October 3, 2012

HOT SELLING ~ DISNEY PRINCESS TUMBLER

Salam n Hi! :)

Jom tengok hot selling items dalam katalog terbaru ni! mmg very fast selling tawww... Kejap je stok yang diambil dah menyusut walaupun baru hari kedua jualan. Untuk yang masih belum tengok katalog terbaru, tumbler princess yang cantik jelita kiyut super cun ni boleh mula dibeli mulai 1 Oktober 2012- 10 November 2012... Tapi jangan tunggu lama2.. sebab walaupun tarikhnya lambat lagi nak habis, tau2 aje la kan sekarang ni anak2 kita sumer pakat nak pakai yang ada gambar princess.... Baju princess, sandal princess, alat tulis, kalau boleh sumer pun gambar princess! Jom ceriakan anak2 kita dengan SUPRISE TUMBLER ni! :D


DISNEY PRINCESS TUMBLER (4) 470ML
RM 79.80
LIMITED RELEASE!!

No comments:

Post a Comment