Nuffnang

Sunday, November 11, 2012

PROMOSI KEAHLIAN TUPPERWARE BERSAMA TEAM TUPPERWARE CREATIVE DESIGN

Salam n HI! ^_^
Berikut adalah challenges/ gift bagi semua ahli-ahli yang mendaftar keahlian tupperware brands Malaysia bersama team saya~ Tupperware Creative Design Blogspot bagi bulan November dan Disember 2012.
***Diingatkan sekali lagi bahawa pemberian hadiah ini adalah atas dasar terima kasih saya kerana kesudian untuk menyertai keahlian di bawah team saya. Tiada kaitan dengan mana2 team yang lain atau pihak HQ sendiri yer..
***Hadiah yang disediakan juga adalah limited. Sebab saya import khas dari oversea yang sumer gift yang saya nak bagi pada downlines ni. Dan tidak dijual walau korang merayu sekali pun.. hihihi.. Memang 100% FREE!!

DI bawah ni ialah basic kit yang anda akan dapat dengan bayaran pendaftaran RM70.00. Bayaran ni memang dah tetap. Tiada caj tersembunyi yer.. Ni memang bayaran keahlian yang WAJIB dibayar.

Kit aaas keahlian mengandungi eco  bottle 500ml+ square away 250ml+ 1 sachet of lacto fiber + 1 sachet berrygen collagen+ file

INI ADALAH EXTRA GIFT DARI SAYA... 
YELLOW TUMBLER 330ML (1)


INI PULAK SPECIAL GIFT FROM USA UNTUK YANG MENDAFTAR DAN JUGA MEMBUAT  PEMBELIAN RM150 BAGI KALI PERTAMA.  (Maksudnya korang register rm70+ pastu beli barang nilai rm150 )
MERAH MENYALA ANG-ANG! TAKKAN TAK TERLIUR KOTTT... :P
SETIAP AHLI YANG MENDAFTAR DENGAN BELIAN RM150 AKAN MENDAPAT SATU MICROWAVE CEREAL BOWL 500ML- EXCLUSIVE COLOUR!


INI PULAK CHALLENGES SEMUA RAKAN NIAGA a.k.a  DOWNLINES a.k.a BUSSINESS PARTNER :)BAGI SEMUA DOWNLINES YANG MENCAPAI BELIAN/JUALAN/SALES MINIMUM RM500 LAYAK MENDAPAT SECARA PERCUMA 1 HOLIDAY CANISTER YANG SUPER CUTE! ~Sorang dapat 1 je ye. janji sales cukup ^^

***BELIAN TAK SEMESTINYA MELALUI SAYA. ONCE KORANG DAH REGISTER DENGAN SAYA, KORANG BOLEH BELI DIRECT DARI STOKIST BERDEKATAN ATAU BELI DENGAN SAYA PUN BOLEH JUGAK.. 
TUPPERWARE HOLIDAY CANISTER


INI PULA PELUANG KORANG NAK MENGEMBANGKAN LEGASI MASING2.. BAGI DOWNLINES YANG BERJAYA MENDAFTARKAN 2 AHLI LAGI DI BAWAH ORGANISASI MEREKA AKAN MENDAPAT SECARA PERCUMA SATU GO FLEX@FLAT OUT 950ML -EXCLUSIVE COLOUR!!

TUPPERWARE FLAT OUT 950ML 

Ni zoom dekat2 tengok si merah yang sexy ^^


sapa rasa tak faham, jangan malu2 tanya yer... Sila sms/whatsapp saya di 0174034950 atau e-mail tupperware_b@yahoo.com.

Berminat menyertai team saya? Hantarkan details seperti di bawah untuk pendaftaran:
  1. NAMA PENUH
  2. NAMA PADA KAD AHLI
  3. NO IC
  4. PEKERJAAN
  5. NO TELEFON
  6. ALAMAT SURAT MENYURAT
  7. E-MAIL
  8. SALINAN IC DEPAN DAN BELAKANG


Jika kesukaran untuk scan ic dan attach pada e-mail, saudara/saudari juga boleh menghantar salinan fotostat ic pada saya berserta details di atas :)

Tq :)
Nurul@Tupperware Creative Design ^_^
No comments:

Post a Comment