Nuffnang

Thursday, February 14, 2013

OVERSEAS TUPPERWARE~ FEBRUARY 2013

Salam n HI,
Dihujani dgn email,msg dan whatsapp yang bertalu2 selepas saya upload gambar stok yang baru sampai.. Hahahaha.. padahal dah pesan jangan booking lagi... hahaha.. Korang ni memang ler... sapa bayar dulu. dia punya.. NO BOOKING YER... Mana yang berkenan, bleh terus email pada saya di tupperware_b@yahoo.com atau msg/whatsapp di 0174034950. 

***HARGA TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN KECUALI DINYATAKAN***
***MEMBER'S PRICE YANG DINYATAKAN HANYA UNTUK DOWNLINES YANG BERNAUNG DI BAWAH TUPPERWARE CREATIVE DESIGN, TQ***

Shocking pink serving set
comprises:
Sopera mexicana 1.8L (1)
plates 19.5cmx 19.5cm (4)
bowls 400ml (4)
laddle (1)
RM 258.00
***member's RM248.00
SOLD OUT!! 8 SOLD


Pink pitcher 3.8L (1)
RM 135
SOLD OUT!! 8 SOLD!


Colourful tumblers (3)
260ml +350ml+ 470ml
RM 35 INCLUDING SHIPPING!!


Yang ni wajib ada kat dapur sangat kemas! Siap dengan rak yang boleh dipusingkan.. Ada 16 bekas untuk letak rempah!!
Spice set with rack (16)
Complete spice shaker set with carousel
comprises:
carousel (1)
large container 250ml (8)
small container 125ml (8)

RM250 INCLUDING SHIPPING!!
SOLD OUT!! 5 SOLD!



Cookie canister 2.25L (1) RM80 each
***member's RM75.00
8 LEFT/ 4 SOLD

Yang ni special untuk peminat kucin' ^^ dan pengumpul one touch... Comellll sangat!
One Touch Cutie Marie 5.5L (1)
RM128
 SOLD OUT!! 7 SOLD!



Cutie Marie lunch set 
RM110.00 
***member's RM100
1 LEFT!!



Elmo lunch set:
comprises:
sandwich keeper (1)
Small tumbler 310ml (1)
Large tumbler 470ml (1)
RM150
SOLD OUT!! 8 SOLD!

Ni gambar dekat sket sebab tak puas tengok jauh2... comel sangat!!

Yang ni pun special sebab memudahkan anak2 ambil sarapan diaorang. Disertakan sekali penutup 2 in 1 yang boleh menyukat jumlah cereal yang diperlukan. Nak diet kannnn.. Mana bleh makan banyak2... hihihi
Cereal container with measuring cup 2.3L (1)
RM68.00
***Members RM58.00
SOLD OUT!! 8 SOLD!

Dessert plates 20cm (6)
RM98 INCLUDING SHIPPING!!
***member's RM88 INCLUDING SHIPPING!!


Green bowls (2)
RM110 INCLUDING SHIPPING!


Ok, itu aje.. ^^ Mana yang berminat sila email dan sms atau whatsapp 0174034950. TQ :)




1 comment:

  1. Bonjour,

    Vous vendez votre carousel a ├ępices ? si oui combien svp (je suis de france par contre)

    ReplyDelete