Nuffnang

Friday, March 15, 2013

OVERSEAS TUPPERWARE ~ MARCH 2013

Salam n Hi..
Maaf sebab lama tak update... Dan terima kasih kerana setiap hari ada saja yang bertanya bila nak update sebab nak cuci mata.. hohoho... Stok mmg dah lama sampai tapi tak sumer tupperware tak sempat nak posing... Okies, takmo cakap banyak, just wanna wish u:::: HAPPY SHOPPING!! ^_^

***As usual, no booking yer.. member's price yang tertera hanya untuk ahli-ahli yang bernaung bersama team Tupperware Creative Design. Sekian :)****

Harga yang dinyatakan tidak termasuk kos penghantaran ye :)

Tupperware Egg server
RM130.00
MEMBER'S PRICE= RM115.00
SOLD OUT


Tupperware Hourglass Pepper and Shaker
RM48.00
LAST SET!!


Measuring cups and spoons (12 pcs)
RM 98.00
MEMBER'S PRICE= RM90.00
SOLD OUT!!

Tupperware Empanada@ Pie maker @ karipap maker... hihi
RM55 each
member's price= RM50
SOLD OUT!!

Colourful canisters (2.4L + 1.7L + 1.1L)
RM100
member's price= RM90
LAST SET!!


yang kat bawah ni namanya bottle cooler. Sangat sesuai masa gi piknik or tetamu datang yang tak suka minum ais... tapi nak air yang sejuk gitu. So, korang isi je ais dalam bekas tu. Pastu masukkan botol minuman bergas atau botol yoghurt macam dalam gambar ni... Nyaman ok! 

Tupperware bottle cooler
RM98
member's price= RM90
2 LEFT!

Pitcher biru ni restok sebab aritu mendapat sambutan yang hangat. Lepas ni kalau habis, tak sure bila plak dapat restok lagi.
Pitcher RM80
member's price= RM75
SOLD OUT!!


Yang bawah biru mengancam ni memang SUPER SAVER untuk ahli yer...
Tupperware mixing bowls (2.8L + 2L + 950ml)
RM110
member's price= RM90!!!
SOLD OUT!!


Fix n Mix 6.8L -Purple
RM120


Fix N Mix 6.8L- Green
RM120
1 LEFT!!

Pitcher 3.75L= RM110- SOLD OUT!!
Pitcher 2L= RM80- SOLD OUT!!


Winter falls canisters set of 3
RM200
SOLD OUT!!

Yang ni plak the very gojessss blossom one touch. sangat sesuai untuk diberi hadiah. Ikat reben pun dah siap! tak payah susah2 nak buat hamper bagai or bungkus dalam kotak. :)
Tupperware one touch blossom cookie canister (1)
RM80 each


Colourful tumblers (USA mari ok! )
260ml +350ml +470ml
BEFORE: RM35 INCLUDING SHIPPING.
MARCH'S PRICE= RM30 INCLUDING SHIPPING! (NI HARGA CLEARANCE YER. SO SELAGI STOK MASIH ADA!!)



Ok, mana yang berkenan boleh sms/ whatsapp 0174034950 atau email saya di tupperware_b@yahoo.com. TQ




No comments:

Post a Comment