Nuffnang

Saturday, September 7, 2013

TEAM CHALLENGE~ AUGUST + SEPTEMBER 2013

Salam n Hi!,
Untuk semua ahli team Tupperware Creative Design yang tertunggu2 hadiah untuk challenge bulan Ogos yang lepas, Berita baik untuk anda semua sebab hadiah dah sampai. Maaf disebabkan kelewatan yang tidak disengajakan. Stok overseas mmg kadang2 takleh nak jangka. Kadang cepat, kadang lambat.. huhuhu..

 bagi yang dah lupa challenge bulan lepas, BAGI SETIAP RM500 SALES/ BELIAN ANDA AKAN MENDAPAT SECARA PERCUMA SATU ICE CREAM PETITE DISHES (1). PILIHAN WARNA BOLEH DIBUAT DI BAWAH YE. SILA PILIH IKUT NOMBOR SAMADA NAK NO1, 2. 3 ATAU 4.

Bagi team members yang mencapai sales 2k dan ke atas, TAHNIAH KERANA ANDA MENDAPAT FULL SET PETITE DISHES ni. Malahan ada yang dapat lebih dari satu set!!

My kids memang suka sangat petite dishes ni. buktinya memang lajuuuuu aiskrim habis sebab diaorang excited bila dapat aiskrim atau apa2 dessert/jelly yang dihidangkan dalam ni. hehehe..

Ok, takmo cakap banyak.. nanti sila pilih ikut nombor ni nanti ek...

***** SINCE RAMAI YANG REQUEST UNTUK DAPAT EXTRA PETITE DISHES NI, SO GIFT UNTUK CHALLENGE BULAN SEPTEMBER NI PUN KORANG AKAN DAPAT PETITE DISHES YANG SPECIAL +LIMITED EDITION NI JUGAK... GOOD LUCK!


Tadaaa..  ni sempat amik gambar aiskrim budak2 ni sebelum abis ngappp!!


OK, TATA!

No comments:

Post a Comment